Ik ben boos of somber

Weet je je soms geen raad met je gevoelens? Ben je de ene keer heel boos en het andere moment ineens verdrietig? Wanneer je je voor langere tijd somber voelt, of als je steeds maar boos blijft, dan is het moeilijk voor te stellen dat het vanzelf weer over gaat.

Om uit je ongewenste gevoelens te komen kun je hulp vragen bij een Jongerenadviseur van het JIP. Via onze chat, telefonisch of tijdens een gesprek kun je vertrouwelijk uitspreken wat je voelt, of wat je dwars zit. Vaak lucht het in vertrouwen uitspreken van die gedachten al heel erg op. Onze hulp is gratis. Je kunt bij ons zonder afspraak terecht.

Jongerenwerk

Wil je afleiding, bijvoorbeeld door andere jongeren te ontmoeten in jouw wijk, tijdens leuke activiteiten of tijdens sport en spel? Kom dan via het Servicepunt XL in contact met de jongerenwerker in jouw buurt. Wil je naar het Servicepunt XL toekomen maar kan dat niet? Misschien lukt het om op een andere plek af te spreken. Het belangrijkste is dat je er niet mee blijft zitten!

Lees erover op deze pagina van het Jongeren Informatie Punt (JIP). Daar vind je ook hulp voor als je vastloopt in je gedachten of gevoelens.

Ik wil met iemand praten

Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag: 19.00-20.00
Woensdag en vrijdag: 13.00-14.00

Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

‘Als jongere nam ik natuurlijk niet alles van m’n ouders aan’

Abdulsamad (23) ,,Ik kon geen bijbaan vinden, kreeg schulden en had daardoor ook geen zin meer om naar school te gaan. Ik had na de middelbare school verschillende opleidingen gedaan,...

Heeft u een (hulp)vraag? Bel met 070 2053003 of start de chat

Telefonisch bereikbaar: maandag t/m vrijdag 9.00-21.00 uur en op zaterdag en zondag 10.00-16.00 uur. Chat: maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur. We werken anders omwille van het coronavirus. Voor meer informatie over onze nieuwe werkwijze klik hier