Illustratie blije mensen met leraar
Servicepunt XL

Over ons

De Servicepunten XL worden beheerd door zorg- en welzijnsprofessionals van de Haagse welzijnsorganisaties Mooi, Voor, Zebra en Welzijn Scheveningen. Deze organisaties hebben hiertoe opdracht gekregen van de gemeente Den Haag. Op de Servicepunten werken cliëntondersteuners en maatschappelijk werkers in dienst van Mooi, Voor, Zebra, Welzijn Scheveningen en MEE Zuid-Holland Noord.

Tel mee

Voor iedereen

Via de Servicepunten kan er gemakkelijk contact worden gelegd met de jongerenwerkers, opbouwwerkers en ouderenconsulenten in de wijk. Wij willen een samenleving waarin iedereen meetelt en mee kan doen.

Illustratie blije ouderen
Hulp

Ons doel

Wij richten ons op inwoners van Den Haag die hulp nodig hebben. Wij bieden hen ondersteuning om zich verder te kunnen ontwikkelen en om regie te hebben over het eigen leven. Lees hier meer over Welzijn Scheveningen. Lees meer over het aanbod van Mooi, Voor, Zebra en MEE Zuid-Holland Noord van:

Xtra
Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar. We werken anders omwille van het coronavirus. Lees meer over onze nieuwe werkwijze.