lees voor

Ik heb vragen over liefde en relaties

Relaties bepalen en verrijken ons leven. Ze maken ons leven waardevol op unieke manieren. Het beginnen, onderhouden of beëindigen van een relatie gaat niet zonder inspanning, aandacht, twijfels of hevige emoties.

Wil je beter in staat zijn om sociale relaties aan te gaan? Heb je vragen over je relatie of heb je relatieproblemen? Ervaar je rouw na het verliezen van je partner? Als je erover kunt praten kan dat al een groot verschil maken. Vind hulp via onze chat, email of telefoon of bij een Servicepunt XL bij jou in de buurt. De hulp is gratis en vertrouwelijk. Je kunt zonder afspraak terecht. Wil je naar het Servicepunt XL toekomen maar kan dat niet? Dan kan de cliëntondersteuner ook naar jou toe komen. Belangrijk is dat je er niet mee blijft zitten!

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar.