lees voor

Ik ben in de war

Heftige emoties, opspelende hormonen. Het komt vaak voor bij jongeren. Niet alleen door het volwassen worden kun je hiermee te maken krijgen maar bijvoorbeeld ook door hoe mensen met je omgaan, door geweld thuis of doordat je drugs gebruikt.

Ben je in de war en heb je het gevoel dat je er zelf niet uitkomt? Praat erover met iemand. Hardop en in vertrouwen je gedachten uitspreken kan heel erg opluchten. En als je deelt wat er bij jou van binnen gebeurt kunnen problemen ineens minder worden of zelfs oplossen.

Kijk op deze pagina van het Jongeren Informatie Punt (JIP) of stel er je vraag.

De hulp van de Jongerenadviseurs is gratis en vertrouwelijk. Wil je liever in het wijkcentrum in gesprek? Of misschien wel op een andere plak in jouw buurt? Je kunt hierover bellen en ook chatten met een Jongerenwerker bij jou uit de wijk.

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar. We werken anders omwille van het coronavirus. Lees meer over onze nieuwe werkwijze.