lees voor

Ik heb vragen over religie

Geloof jij? Kom je uit een gezin waar religie een rol speelt? Of juist helemaal niet? Geloof kan een grote houvast betekenen in het dagelijks leven van mensen. Maar het roept ook heel veel vragen op. Het brengt bepaalde levenskeuzes met zich mee. Misschien andere keuzes dan die iemand anders in jouw schoenen zou maken.

Jongeren maar ook volwassenen kunnen bij het ontdekken en bij het beleven van hun geloof twijfel of strijd ervaren. Doe ik het goed? Voldoe ik aan de verwachtingen, van mijzelf of de geloofsgroep waar ik in zit? Heb ik gevonden wat ik zoek?

Twijfel je of heb je vragen die je eens wilt bespreken? En kun je daar niet met je ouders, familie of vrienden over praten? Praat er eens over met iemand van het Jongeren Informatie Punt (JIP). De Jongerenadviseurs van het JIP zijn onafhankelijk en de hulp die zij bieden is gratis en vertrouwelijk.

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar. We werken anders omwille van het coronavirus. Lees meer over onze nieuwe werkwijze.