2 vrouwen aan het praten
Maak het verschil

Vrijwilligerswerk

Of het nu om kortdurende klussen, workshops, activiteiten of vrijwilligerswerk gaat, er zijn in Den Haag veel bewoners en organisaties die ontzettend blij worden van uw aanbod. Wij wijzen je graag de weg. Wil je online bladeren door vrijwilligersvacatures? Of wil je bekijken welk dienstenaanbod voor en door vrijwilligers wij hebben?

Onze vacaturesite

Wil je met ons bespreken wat voor vrijwilligerswerk je kunt bieden? Of bekijken welk vrijwilligerswerk goed bij je zou passen? Ook kunnen wij je, als je je in wilt zetten voor een leukere en schonere buurt, in contact brengen met een opbouwwerker. Hiervoor ben je van harte welkom op het Servicepunt XL.

Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Vind je het fijn om toch een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Maak een afspraak.

Vrouw geeft planten water
Verhaal

Vrijwilliger Tilly Riem trekt eenzame ouderen graag van de bank en uit het huis

Tilly Riem (71) organiseert activiteiten voor ouderen bij het Servicepunt. Zij en haar man zijn bekenden van velen in de omgeving Escamp. Als vrijwilligers organiseren ze de zwem- en de po√ęzieclub.

Lees meer
Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar.