lees voor

Ik wil zorgondersteuning en heb hulp nodig

Zorgondersteuning aanvragen

Heb je zorgondersteuning of advies nodig? Ben je woonachtig in Den Haag en heb je wegens je gezondheid of sociale omstandigheden direct ondersteuning of zorg aan huis nodig? Je bent welkom op onze Servicepunten XL. Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Kies de manier die jij het prettigst vindt. Het kan via de telefoon of via onze anonieme chat maar je kunt ook bij ons langskomen. Vind hier jouw dichtstbijzijnde Servicepunt XL.

Wmo aanvragen met de cliëntondersteuner

Heb je een lichamelijke beperking waarvoor direct zorgondersteuning nodig is en wil je meer informatie? De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) verzorgt hulp en ondersteuning voor mensen, zodat zij zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Heb je behoefte aan individuele begeleiding bij de Wmo aanvraag? Doe een beroep op de cliëntondersteuners van het Servicepunt XL. Zij helpen je bij de aanvraag en het eventueel opstellen van een persoonlijk plan. Lees meer over hulp bij het aanvragen van voorzieningen.

Voor meer hulpbronnen en zorgondersteuning kun je ook kijken op de website van MEE Zuid-Holland Noord.

Gratis en vertrouwelijke hulp

Op het Servicepunt werken cliëntondersteuners en maatschappelijk werkers. Zij helpen je graag verder. Je kunt bij ons zonder afspraak terecht. Onze hulp is gratis en vertrouwelijk. Wil je naar het Servicepunt XL toekomen maar kan dat niet? De cliëntondersteuner kan ook naar jou toekomen. Spreek dit telefonisch met elkaar af.

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

‘Toen alles voor de wind ging, kwam ik niet in aanraking met het Servicepunt of de Voedselbank.’

Annemiek (33): ,,Let niet op de tuin, die ziet er nu niet zo netjes uit. Ik houd de tuin hier vrijwillig bij. Door het slechte weer ben ik al een...

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar.