lees voor

Ik wil hulp bij het aanvragen van voorzieningen (WMO)

Soms kunt u niet alles meer zelf doen. Bijvoorbeeld door ziekte, een handicap of ouderdom. Wil je hulp of wil je voorzieningen vanuit de Wmo aanvragen maar weet u niet hoe? Heb je hulp nodig bij een aanvraag? Op het Servicepunt XL kun je terecht voor hulp bij het doen van een Wmo aanvraag. Onze medewerkers luisteren naar je vraag of probleem en kunnen met jou, een Wmo aanvraag doen naar de gemeente.

Het kan zijn dat je zelf al een idee hebt hoe de Wmo ondersteuning die je nodig heeft eruit moet zien. Wil je dit in een plan zetten voor de gemeente maar heb je hierbij hulp nodig? Ook dit kun je bespreken met onze cliƫntondersteuner op het Servicepunt XL. In het plan zou je kunnen beschrijven welke hulp er nodig is en hoe je dit wil gaan regelen. Een persoonlijk plan maken is niet verplicht.

Bel ons of bezoek het Servicepunt XL bij jou in de buurt voor hulp bij het aanvragen van Wmo voorzieningen. Je kunt zonder afspraak terecht. Wil je naar het Servicepunt XL toekomen maar kan dat niet? De cliƫntondersteuner kan ook naar jou toe komen.

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-13.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar. We werken anders omwille van het coronavirus. Voor meer informatie over onze nieuwe werkwijze klik hier