lees voor

Ik leef met een beperking

Heb jij of een gezinslid een beperking?  Heb je vragen over zorg, opvoeding, onderwijs, wonen, werk of inkomen? Zoek je iemand die met je meedenkt en naast je staat? Voor ondersteuning hierbij kun je bij MEE terecht. MEE Zuid-Holland Noord is de expert voor mensen met een beperking en hun omgeving. MEE biedt informatie, advies en ondersteuning aan iedereen met:

  • een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking;
  • een vorm van autisme;
  • chronische ziekte;
  • niet-aangeboren hersenletsel of psychische problematiek.

MEE geeft ondersteuning op alle terreinen van het dagelijks leven. Bekijk het aanbod van MEE in onze regio.

Wil je via het Servicepunt XL bij jou in de buurt in contact komen met een cliëntondersteuner van MEE? Bel ons of bezoek ons. Onze hulp is gratis en vertrouwelijk en je kunt zonder afspraak terecht. Wil je naar ons toekomen maar kan dat niet? De cliëntondersteuner kan ook naar jou toe komen. Spreek dit telefonisch met elkaar af.

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar. We werken anders omwille van het coronavirus. Lees meer over onze nieuwe werkwijze.