lees voor

Ik wil meedoen met sportactiviteiten

Sporten voor ouderen is goed voor het lichaam, leuk en inspirerend. Ook vergroot u hiermee het aantal sociale contacten, omdat u allerlei nieuwe mensen leert kennen. Sporten is belangrijk voor ons. Het versterkt het lichaam en de geest, waardoor het essentieel is voor een goede gezondheid.

Sporten voor ouderen in Den Haag

Tijdens het sporten voor ouderen is het ook een stuk gemakkelijker om contact te maken met leeftijdsgenoten. Naast de sportiviteit heeft het dus ook nog een sociaal karakter. Meer bewegen voor ouderen in Den Haag is een belangrijk doel voor ons en wij maken dat graag mogelijk!

Wilt u weten wat er allemaal te doen is of wilt u meteen meedoen aan onze sportactiviteiten voor ouderen? Kijk naar ons activiteitenaanbod op deze website. Bent u op zoek naar ouderen sport in Den Haag? Kijk voor meer informatie hieronder op de pagina bij Hulpbronnen.

Beweegloket Den Haag

Heeft u een lichamelijke beperking en bent u op zoek naar leuke sportactiviteiten op maat? Neem dan contact op met onze beweegcoach Soraya Samuels van MEE Zuid-Holland Noord via beweegloketdenhaag@unieksporten.nl, of telefonisch via 06-11 03 20 34.

Eerst zelf een kijkje nemen online? Kijk voor meer informatie hieronder op de pagina bij Hulpbronnen.

Vind alle hulp en een compleet dienstenaanbod voor senioren op de website Haagse Senioren.  

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wilt u graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wilt u een vraag stellen of vindt u het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kunt u zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar.