lees voor

Ik wil helpen bij activiteiten in het wijkcentrum

Wilt u iets doen voor anderen? Uw kennis  overdragen naar andere bewoners uit de wijk? U bent zeer welkom. En er zijn veel mogelijkheden. Misschien vindt u het fijn om te assisteren bij het koken. Of  om te helpen bij de inloop-activiteiten. Of wilt u zelfstandig een activiteit doen? Veel van onze activiteitenbegeleiders zijn vrijwilligers. Zij doen dit vanuit hun talent of liefhebberij.

Anderen kennis laten maken met iets waar u goed in bent is een bijzondere ervaring. En net zo belangrijk:  u geeft anderen de kans om mee te doen! Die wisselwerking maakt het zo bijzonder. Wilt u iets aan anderen leren? Bespreek dit met onze collega’s in het Servicepunt.

Bespreek uw wensen bij een Servicepunt XL bij u in de buurt. Of bekijk ons huidige activiteitenaanbod.

 

Vind alle hulp en een compleet dienstenaanbod voor senioren op de website Haagse Senioren

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wilt u graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wilt u een vraag stellen of vindt u het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kunt u zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Vrijwilliger Tilly Riem trekt eenzame ouderen graag van de bank en uit het huis

Tilly: ,,Hoor je die sirene? Dat is een van onze buurmannen. Zo laat hij iedere dag aan zijn vrouw weten dat hij bijna thuis is.” Hoe ben je hier terecht...

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar.