Ik wil helpen bij activiteiten in het wijkcentrum

Wilt u iets doen voor anderen? Uw kennis  overdragen naar andere bewoners uit de wijk? U bent zeer welkom. En er zijn veel mogelijkheden. Misschien vindt u het fijn om te assisteren bij het koken. Of  om te helpen bij de inloop-activiteiten. Of wilt u zelfstandig een activiteit doen? Veel van onze activiteitenbegeleiders zijn vrijwilligers. Zij doen dit vanuit hun talent of liefhebberij.

Anderen kennis laten maken met iets waar u goed in bent is een bijzondere ervaring. En net zo belangrijk:  u geeft anderen de kans om mee te doen! Die wisselwerking maakt het zo bijzonder. Wilt u iets aan anderen leren? Bespreek dit met onze collega’s in het Servicepunt.

Bespreek uw wensen bij een Servicepunt XL bij u in de buurt. Klik hier voor ons huidige activiteitenaanbod.

Ik wil met iemand praten

Bel

Wilt u graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag 13:00-15:00 en 19:00-21:00
Dinsdag 13:00-15:00 en 19:00-21:00
Woensdag 13:00-15:00
Donderdag 13:00-15:00 en 19:00-21:00

Mail

Wilt u een vraag stellen of vindt u het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kunt u zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Vrijwilliger Tilly Riem trekt eenzame ouderen graag van de bank en uit het huis

Tilly: ,,Hoor je die sirene? Dat is een van onze buurmannen. Zo laat hij iedere dag aan zijn vrouw weten dat hij bijna thuis is.” Hoe ben je hier terecht...