lees voor

Ik wil gebruik maken van een scootmobiel

Wilt u een scootmobiel huren in Den Haag? Bent u (tijdelijk) wat minder goed ter been? Is het winkelcentrum of uw sociale activiteit daarom net wat te ver weg? Dan biedt de leen-scootmobiel misschien uitkomst.

Bij het Servicepunt XL in wijkcentrum de Burcht en wijkcentrum Mariahoeve kunt u op werkdagen gratis en gemakkelijk een scootmobiel huren. Wilt u de scootmobiel buiten deze dagen of tijden gebruiken? Dat kan op basis van beschikbaarheid en in overleg met de coördinator van de scootmobiel pool.

De voordelen van een scootmobiel huren

  • U kunt de scootmobiel, na inschrijving, direct gebruiken;
  • U hoeft de scootmobiel niet te onderhouden of te stallen;
  • U hoeft geen eigen bijdrage te betalen. Het lenen van een scootmobiel is gratis.

Wilt u een scootmobiel huren? Dan kunt u een afspraak maken voor een intakegesprek bij Servicepunt XL de Burcht of Mariahoeve. Tijdens dit gesprek wordt samen met u gekeken naar uw situatie. Blijkt het lenen van een scootmobiel voor u de juiste oplossing? Dan krijgt u een rijvaardigheidstest. Het slagen van deze test is een voorwaarde om een scootmobiel te kunnen lenen.

De haal- en brengservice

Lukt het niet om zelfstandig een scootmobiel op te halen en weer terug te brengen? Dan staat de haal- en brengservice voor u klaar. Een vrijwilliger levert de scootmobiel op het afgesproken tijdstip bij u af. Na gebruik haalt een vrijwilliger de scootmobiel weer bij u op. Reserveer de haal- en brengservice ruim 24 uur van tevoren.

Vind alle hulp en een compleet dienstenaanbod voor senioren op de website Haagse Senioren

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wilt u graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wilt u een vraag stellen of vindt u het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kunt u zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

“Er was zoveel onduidelijk, dat was bij het Servicepunt wel anders”

,,Ik heb weleens huilend op straat gestaan. Eenmaal terug in Nederland was alles anders. En dan te bedenken dat ik in mijn jonge jaren zelf in de hulpverlening heb gezeten....

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar.