lees voor

Ik heb schulden en ik zoek vertrouwelijke hulp

Heeft u problemen met geld, of dreigt er misschien in de nabije toekomst een probleem? Heeft u schulden opgebouwd en komt u daar zelf niet meer uit? Servicepunt XL kan u helpen met schulden en maakt geldzorg bespreekbaar: gratis en vertrouwelijk.

Misschien herkent u zich in een aantal van deze uitspraken: “Ik begin er niet meer aan, die brieven. Ik zie morgen wel weer. Als ik deze maand de zorgverzekering niet betaal, dan kan ik de huur wél helemaal betalen. Zou ik boodschappen kunnen krijgen van de Voedselbank? Ik leen vaak wat geld van mijn dochter of van een vriendin, dan red ik het net”.

Gratis en vertrouwelijke hulp bij uw schulden

Heeft u schulden en zoekt u hulp? Kom naar een Servicepunt XL bij u in de buurt. U kunt er met iedere geldzorg of vraag over financiën terecht. Zonder afspraak. Geen geldzorg is te groot, geen vraag is te klein. We willen juist dat u bij ons komt bij een beginnend probleem. Zo kunnen ergere problemen worden voorkomen.

Onze hulp omtrent geldzorg en schulden is gratis en vertrouwelijk. Onze medewerkers zullen u helpen met schulden en samen met u zoeken naar een oplossing die past bij de situatie. We geven informatie over welke mogelijkheden u hebt of we kunnen samen contact opnemen met een schuldeiser. Op deze manier maken we uw financiën weer overzichtelijk.

We kunnen u helpen met schulden door u rond te leren komen met een beperkt budget en door te helpen met het aanvragen van voorzieningen. Ook kunnen wij u helpen bij de aanmeldingsprocedure voor hulp bij de afdeling Schuldhulpverlening van de Gemeente Den Haag. Dit is een mogelijkheid als er een oplossing moet worden gevonden voor een hoog schuldbedrag. Kijk hieronder bij Hulpbronnen voor meer informatie hierover.

Wilt u naar het Servicepunt XL toekomen maar kan dat niet? De cliëntondersteuner kan ook naar u toe komen. Spreek dit vooraf telefonisch met elkaar af.

Vind alle hulp en een compleet dienstenaanbod voor senioren op de website Haagse Senioren

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wilt u graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wilt u een vraag stellen of vindt u het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kunt u zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

“Er was zoveel onduidelijk, dat was bij het Servicepunt wel anders”

,,Ik heb weleens huilend op straat gestaan. Eenmaal terug in Nederland was alles anders. En dan te bedenken dat ik in mijn jonge jaren zelf in de hulpverlening heb gezeten....

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar.