lees voor

Ik zoek hulp bij administratie en geldzaken

U wilt graag hulp bij geldzaken omdat het u zelf niet (meer) lukt? U krijgt formulieren om in te vullen, maar u begrijpt ze niet of u hebt de informatie niet om de papieren goed in te vullen?

Als u niemand in de omgeving heeft die u kan helpen met schulden of geldproblemen helpen we u graag. Op het Servicepunt XL bij u in de buurt, kijken we graag met u op welke manier we u het beste kunnen helpen.

Budgetkring

Vindt u het lastig om bewust en verantwoordelijk om te gaan met geld? U bent niet de enige. De Budgetkring is een werkgroep waarin u handige tips krijgt om beter om te gaan met geld. Uiteraard kunt u ook eerst langs een Servicepunt XL locatie bij u in de buurt gaan. We voorzien u graag van handige en praktisch toepasbare geldtips. Wilt u ook gebruik maken van de Budgetkring? Dan regelen we gelijk uw inschrijving.

Wilt u naar het Servicepunt XL toekomen, maar kan dat niet? Onze cliëntondersteuner kan ook naar u toe komen. Onze hulp is gratis en vertrouwelijk.

Cursus Lift je leven Den Haag

Bij de cursus Lift je leven leert u bewust en zorgvuldig om te gaan met uw geld en uw leefstijl. De aanpak van Lift je leven is ook geschikt voor deelnemers die moeite hebben met lezen, schrijven of rekenen. Kom langs in één van onze Servicepunten XL bij u in de buurt en meldt u aan.

Wilt u liever eerst bellen met één van onze collega’s? Bekijk het overzicht van de contactgegevens van het Servicepunt XL bij u in de buurt.

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wilt u graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wilt u een vraag stellen of vindt u het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kunt u zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

“Er was zoveel onduidelijk, dat was bij het Servicepunt wel anders”

,,Ik heb weleens huilend op straat gestaan. Eenmaal terug in Nederland was alles anders. En dan te bedenken dat ik in mijn jonge jaren zelf in de hulpverlening heb gezeten....

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar.