lees voor

Ik zoek hulp bij administratie en geldzaken

U wilt graag uw administratie en geldzaken zelf doen, maar het lukt u niet? U krijgt formulieren om in te vullen maar u begrijpt ze niet of u hebt de informatie niet om de papieren goed in te vullen?

Als u niemand in uw omgeving hebt die kan helpen en u hebt schulden of komt in de geldproblemen, zoek dan contact met ons. Op het Servicepunt XL bij u in de buurt, kijken we graag met u op welke manier we u het beste kunnen helpen. Via onze Servicepunten kunt u zich ook aanmelden voor de Budgetkring, een werkgroep waarin u handige tips krijgt om bewust en zorgvuldig om te gaan met uw geld en leefstijl. Samen kunnen wij bekijken welke optie voor u het beste werkt. Bel ons of kom langs, een afspraak maken is niet nodig. Wil u naar het Servicepunt XL toekomen maar kan dat niet? Onze cliëntondersteuner kan ook naar u toe komen. Onze hulp is gratis en vertrouwelijk.

Over de cursus Lift je leven

Bij de cursus Lift je leven leert u bewust en zorgvuldig om te gaan met uw geld en uw leefstijl. De aanpak van Lift je leven is ook geschikt voor deelnemers die moeite hebben met lezen, schrijven of rekenen. Kom langs in één van onze Servicepunten XL bij u in de buurt en meld u aan. Wilt u liever eerst bellen met één van onze collega’s? Bekijk het overzicht van de contactgegevens van het Servicepunt XL bij u in de buurt.

 

Vind alle hulp en een compleet dienstenaanbod voor senioren op de website Haagse Senioren

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wilt u graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wilt u een vraag stellen of vindt u het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kunt u zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

“Er was zoveel onduidelijk, dat was bij het Servicepunt wel anders”

,,Ik heb weleens huilend op straat gestaan. Eenmaal terug in Nederland was alles anders. En dan te bedenken dat ik in mijn jonge jaren zelf in de hulpverlening heb gezeten....

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar. We werken anders omwille van het coronavirus. Lees meer over onze nieuwe werkwijze.