lees voor

Zelf een activiteit organiseren

Wil je je talenten inzetten voor de buurt? Wordt het tijd voor een sport toernooi of muziekfestival in de wijk? Om actief te zijn in je eigen buurt kun je via een Servicepunt XL in jouw buurt in contact komen met een opbouwwerker. De opbouwwerker weet goed de weg in de wijk. Hij of zij kan je voorstellen aan de juiste personen of organisaties. Om te bekijken of je bepaalde ideeën in de wijk voor elkaar kunt krijgen. Denk aan bijeenkomsten of het aanvragen van vergunning of subsidie bij gemeente en fondsen.

Ook voor andere ideeën dan hierboven beschreven kun je in gesprek met een opbouwwerker En weet je bijvoorbeeld al wie de jongerenwerker in jouw buurt is? Die zit vaak ook vol ideeën om jou verder te helpen. Informeer bij het dichtstbijzijnde Servicepunt XL of start de chat om in contact te komen met de jongerenwerker.

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

“Ik kom hier zo’n drie keer per week”

Marliva (26): ,,Toen ik 9 was, verhuisde mijn moeder van Suriname naar Nederland. Zonder mij. 11 jaar later volgde ik haar. Ik kende alleen mijn moeder, de rest van mijn...

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar. We werken anders omwille van het coronavirus. Lees meer over onze nieuwe werkwijze.