lees voor

Wat is er te doen in de buurt?

Wil jij je ontwikkelen en ontplooien, buiten school, werk of stage? Er zijn in de stad allerlei mogelijkheden om je vrije tijd door te brengen. Dat kan natuurlijk door te gaan winkelen, naar een lunchroom of de bioscoop te gaan. Maar ook door deel te nemen aan activiteiten in jouw buurt.

Wijkverenigingen, Buurtsportverenigingen, jongerenwerkers, sportbuurtwerkers: Bij jou in de buurt kun je volop aan de gang! Om nieuwe dingen te leren, aan je conditie te werken en nieuwe mensen te ontmoeten. Voor een overzicht van activiteiten die je in het dichtstbijzijnde Servicepunt XL kunt doen kijk je op deze site bij activiteiten.

Om actief te zijn in je eigen buurt kun je via een Servicepunt XL ook in contact komen met een opbouwwerker. De opbouwwerker weet goed de weg in de wijk. Hij of zij kan je voorstellen aan de juiste personen of organisaties.  Zo krijg je steun om je ideeën in de wijk voor elkaar te krijgen. Denk aan bijeenkomsten met bewoners of het aanvragen van subsidie bij fondsen en gemeente.

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

‘Als jongere nam ik natuurlijk niet alles van m’n ouders aan’

Abdulsamad (23) ,,Ik kon geen bijbaan vinden, kreeg schulden en had daardoor ook geen zin meer om naar school te gaan. Ik had na de middelbare school verschillende opleidingen gedaan,...

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar. We werken anders omwille van het coronavirus. Lees meer over onze nieuwe werkwijze.