lees voor

Ik zoek hulp bij vragen over zwangerschap

Heb je vragen over zwangerschap? Heb je een kinderwens? Bij FIOM Den Haag kun je terecht voor begeleiding en gespecialiseerde hulp. De hulp kan gaan over zwangerschap, abortus, kinderwens, vruchtbaarheidsproblemen en ongewenste kinderloosheid. Onze maatschappelijk werkers geven begeleiding, advies en ondersteuning. Dit is gratis en vertrouwelijk en er is geen verwijzing nodig. FIOM Den Haag werkt in Den Haag, de regio Haaglanden en het Westland.

Bel voor gespecialiseerde hulp met FIOM Den Haag via 070-205 20 05 of kijk voor meer informatie bij Hulpbronnen hieronder op de pagina.

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar. We werken anders omwille van het coronavirus. Lees meer over onze nieuwe werkwijze.