lees voor

Ik heb moeite met regeldingen

Geldzaken op orde krijgen

Woon je op jezelf en heb je moeite met het regelen van je administratie en geldzaken? Rondkomen, op tijd betalen, moeilijke brieven snappen, de juiste informatie opsturen als daarom gevraagd wordt: Het is soms lastig om het overzicht te bewaren. Vaak kan een beetje oefenen helpen. Overzicht op je administratie geeft veel rust.

Kan jij hierbij hulp gebruiken? Ga eens een (chat)gesprek aan met een medewerker van het JIP. De hulp is gratis en vertrouwelijk.

Begeleid wonen

Is helemaal zelfstandig wonen voor jou nog net een stapje te ver maar is het wel tijd om je ouderlijk huis te verlaten? Bekijk dan eens de mogelijkheden van begeleid wonen. Er zijn verschillende vormen van begeleid wonen. Je kunt bijvoorbeeld zelfstandig in een appartementje of studio wonen. Maar er zijn ook woongroepen waar je met begeleiders en andere jongeren samenleeft.

Wat is begeleid wonen?

Wanneer je begeleid woont krijg je een coach die jou helpt met allerlei dingen. Bijvoorbeeld hoe je het huishouden doet of je geldzaken regelt. Je hebt daarbij wel je eigen woonruimte. Samen met de coach maak je een plan met de dingen die jij wilt leren en waar jij hulp bij nodig hebt.

Meer weten? Kom langs of chat met ons.

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

“Ik kom hier zo’n drie keer per week”

Marliva (26): ,,Toen ik 9 was, verhuisde mijn moeder van Suriname naar Nederland. Zonder mij. 11 jaar later volgde ik haar. Ik kende alleen mijn moeder, de rest van mijn...

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar.