Wil je meer weten over het Jongerenwerk?

Meedoen 04 okt 2021

Jongerenwerkers bieden een plek om jezelf te kunnen zijn, even met jongeren onder elkaar. Lastige onderwerpen zijn bespreekbaar, we helpen met huiswerkbegeleiding en geven hulp bij financiƫn, geldzaken of schulden. We ondersteunen bijvoorbeeld bij het maken van een schoolkeuze of het vinden van een bijbaan. En dan hebben we nog lang niet alles genoemd. Heb je vragen waar je zelf even geen antwoord op hebt? Loop even binnen bij een van onze wijkcentra!

Jongerenwerkers, wat doen ze eigenlijk en wat kunnen ze voor jou betekenen? In deze video vertellen vier jongerenwerkers over hun werk.

Ook is deze video te zien met ondertiteling in verschillende talen:
Engels
Arabisch
Turks
Pools

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar.