Voor welzijn logo
Voor welzijn

In de wijk

Met onze professionals, ondersteund door een groot aantal vrijwilligers ondersteunen wij bewoners van jong tot oud die het op eigen kracht (even) niet meer redden. Samen met onze partners in de wijk, in onderwijs, zorg, welzijn, wonen, veiligheid, met bewonersorganisaties en de gemeente leveren wij een belangrijke bijdrage leveren aan het welbevinden van de bewoners in onze wijken. Door de nauwe samenwerking, dichtbij de bewoners worden hun talenten en mogelijkheden benut en geven wij hen de kans om problemen zelf op te lossen, in en met hun sociale netwerk.

Illustratie blije mensen met groene achtergrond
Voor welzijn

Wie zijn wij?

Voor welzijn wordt ondersteund door Xtra. Samen met Zebra welzijn en Mooi welzijn, beheert Voor welzijn in Den Haag 15 Servicepunten XL. Hier kun je dagelijks bij je in de buurt terecht voor hulp en ondersteuning. Op onze Servicepunten werken cliƫntondersteuners en maatschappelijk werkers in dienst van Mooi welzijn, Voor welzijn, Zebra welzijn en MEE Zuid-Holland Noord. Via onze Servicepunten kan er gemakkelijk contact worden gelegd met de jongerenwerkers, opbouwwerkers, ouderenconsulenten en andere professionals in de wijk. Bekijk ons aanbod vanuit:

De Servicepunten XL
Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar. We werken anders omwille van het coronavirus. Lees meer over onze nieuwe werkwijze.