lees voor

Ik zoek werk

Ben je zonder werk en wil je aan de slag? Heb je moeite om aan de juiste baan of in het juiste ritme te komen? Solliciteer je vaak, maar leidt dat niet tot een gesprek of een baan?

Een goede werkgever, op niveau kunnen werken, een baan vinden op latere leeftijd, gewaardeerd worden en de juiste vaardigheden bezitten: Het is niet gemakkelijk. Als je voor je gevoel veel hebt gedaan om aan werk te komen en dat is nog niet gelukt, dan kost dat veel energie. Ook de onzekerheid kan toeslaan over wat je kan of over wat iemand van je denkt. Intussen wil je graag uit je uitkeringssituatie.

Stel bij ons al je vragen over werk

Bij het Servicepunt XL bij jou in de buurt kun je zonder afspraak binnenlopen. Om je vraag over werk te stellen en je wensen met ons te delen. Samen kunnen we bekijken wat voor jou de snelste of meest reƫle weg is naar werk en kunnen wij u ondersteunen bij de acties die u daarvoor moet doen.

Er is veel mogelijk. Van vacatures bekijken tot aan sollicitatietraining en van scholing tot stage op een leerwerkplek. Via onze Servicepunten kun je informatie krijgen over jezelf presenteren in een gesprek of het maken van een modern cv. Ook bestaan er mogelijkheden tot kledingadvies of uitleen van kleding voor een gesprek.

Wil je graag werken maar kom je uit een situatie waardoor je daar nog niet helemaal klaar voor bent? Bekijk samen met de cliƫntondersteuner de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen, misschien wel in het wijkcentrum bij het Servicepunt.

Wil of kun je aan de slag maar ben je er nog niet helemaal klaar voor? Voor mensen die een afstand hebben gekregen tot het werkende leven, biedt een STiP baan misschien uitkomst. Meer informatie over de STiP-baan vind je hier.

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar. We werken anders omwille van het coronavirus. Lees meer over onze nieuwe werkwijze.