lees voor

Ik zoek sociale activiteiten

Ben je op zoek naar sociale activiteiten voor in je vrije tijd? Wil je nieuwe mensen ontmoeten? Iets nieuws leren of iets aan anderen leren? Kom voor sociale activiteiten in Den Haag naar het Servicepunt XL bij jou in de buurt. Er is voor iedereen wat te doen. Bekijk ons aanbod.

Sociale activiteiten in Den Haag

Ga samen op stap! Regelmatig worden er vanuit de wijkcentra van Servicepunt XL uitstapjes en activiteiten voor volwassenen georganiseerd. Denk aan culturele activiteiten als een museumbezoek, maar ook andere sociale activiteiten. Er zijn veel mogelijkheden.

Kom helpen bij activiteiten in het wijkcentrum

Wil je iets doen voor anderen? Je kennis en talenten gebruiken voor andere bewoners en deelnemers aan onze activiteiten? Je bent zeer welkom en er zijn veel mogelijkheden. Misschien vind je het fijn om te assisteren bij het koken of om te helpen bij de diverse lessen en inloopactiviteiten. Of zou je zelf een activiteit willen organiseren voor onze bezoekers?

Veel van onze activiteitenbegeleiders zijn vrijwilligers die vanuit hun talent een activiteit aanbieden in het wijkcentrum. Het is een bijzondere ervaring om anderen kennis te laten maken met iets waar je zelf goed in bent. En doordat je meedoet, laat je ook anderen meedoen! Dat maakt het zo bijzonder. Wil je iets aan anderen leren? Kom je wensen bespreken bij een Servicepunt XL bij jou in de buurt. Bekijk hier ons huidige aanbod aan sociale activiteiten.

Ben je op zoek naar andere vormen van vrijwilligerswerk? Klik hier voor meer informatie over vrijwilligerswerk in Den Haag!

Haagse vaders

Woon je in Laakkwartier en wil je voor een thema-avond, maaltijd of een cursus, samenkomen met vaders uit verschillende culturen? Kijk op de website van Vadercentrum Adam.

Opbouwwerk

Wil jij je buurt veiliger, leefbaarder of gezelliger maken? Heb je een goed idee voor de buurt? Ben je het zwerfafval zat, wil je een straatfeest houden, een speeltuintje laten opknappen of een bewonersgroep oprichten? Voor al dit soort vragen en wensen kun je terecht bij een opbouwwerker.

Onze opbouwwerkers zijn er voor iedereen

Het opbouwwerk helpt, verbindt en steunt je. Om klachten op te lossen en initiatieven in de wijk voor elkaar te krijgen. Heb je een vraag of een idee voor de buurt? Twijfel niet en neem contact met ons op. Opbouwwerkers hebben een breed netwerk in de wijk en kunnen je helpen met het leggen van de juiste contacten. Ook kunnen zij helpen om de saamhorigheid in de buurt te vergroten. Door te ondersteunen bij ontmoeting en activiteiten.

Onze opbouwwerkers maken bewoners enthousiast om zelf met hun buurt aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld door bewoners te informeren over hoe en waar besluiten over hun buurt worden genomen en daar zelf voorstellen bij in te dienen.

Neem contact op met ons

Wil jij ook dat je buurt veilig, leefbaar, gezellig en schoon wordt, maar weet je niet altijd hoe je dit moet aanpakken? Wilt u meer informatie over opbouwwerk of heb je een idee? Bel of kom langs bij het ServicepuntXL bij jou in de buurt. Onze medewerkers kunnen je met een opbouwwerker in contact brengen.

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar.