lees voor

Ik zoek Nederlandse taalles

Nederlandse les Den Haag

Wil jij de Nederlandse taal leren? Of beter Nederlands leren spreken? Wanneer je de taal van het land waarin je woont niet spreekt, mis je veel informatie. Ook begrijpen de mensen die de Nederlandse taal spreken jou niet altijd. Zo missen zij wat jij allemaal te bieden hebt. Een nieuwe taal leren is niet gemakkelijk, maar als je het doet, vergroot je jouw mogelijkheden. Lees verder voor de mogelijkheden voor het volgen van Nederlandse les in Den Haag.

Nederlands leren spreken

Je bent van harte welkom om je aan te melden voor taalles. Ook als je al Nederlands spreekt. Je kunt bij ons terecht wanneer je wilt werken aan het beter vormen van zinnen. Of voor het vergroten van het aantal woorden en zinnen dat je kent. Op diverse locaties in de stad vinden Nederlandse taallessen plaats. Kijk hieronder op de pagina bij Hulpbronnen: Nederlandse les Den Haag voor een overzicht. Voor de Nederlandse taallessen geldt een eigen bijdrage.

Activiteiten om Nederlands te leren

Geen taalles maar wel oefenen met praten? Er zijn in de stad verschillende projecten waarbij vrijwilligers en anderstaligen wekelijks een kopje thee of koffie drinken of een uitstapje maken en over allerlei onderwerpen praten. Ook zijn er in sommige wijkcentra inloopmiddagen om de Nederlandse taal te oefenen met buurtgenoten. Zo leer je spelenderwijs en in een ongedwongen sfeer beter Nederlands spreken. Meer weten? Kom langs bij het Servicepunt XL bij jou in de buurt of kijk op het activiteitenprogramma.

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar.