lees voor

Ik zoek hulp bij administratie en geldzaken

Je wil graag je administratie en geldzaken zelf doen, maar het lukt je niet? Je krijgt formulieren om in te vullen maar je begrijpt ze niet of je hebt de informatie niet om de papieren goed in te vullen? Kortom wil je hulp bij administratie en hulp bij administratie ordenen? Servicepunt XL staat voor je klaar!

Chat anoniem voor hulp bij administratie en geldzaken.

Hoe leer ik met geld omgaan

Als je niemand in je omgeving hebt die kan helpen en je hebt schulden of komt in de geldproblemen, zoek dan contact met ons. Op het Servicepunt XL bij jou in de buurt, kijken we graag met jou op welke manier we u het beste kunnen helpen bij jouw financiën, administratie en geldzaken.

Via onze Servicepunten kun je je ook aanmelden voor de Budgetkring, een werkgroep waarin je handige tips krijgt over bewust omgaan met geld en zorgvuldig om te gaan met je geld en je leefstijl. Samen kunnen wij bekijken welke optie voor jou het beste werkt. Bel ons of kom langs, een afspraak maken is niet nodig. Wil je naar het Servicepunt XL toekomen maar kan dat niet? Onze cliëntondersteuner kan ook naar jou toe komen. Onze hulp is gratis en vertrouwelijk.

Over Liftjeleven

Bij Liftjeleven leer je bewust omgaan met geld, krijg je antwoord op de vraag hoe kan ik beter met geld omgaan en leer je zorgvuldig om te gaan met je geld en je leefstijl. De aanpak van Liftjeleven is ook geschikt voor deelnemers die moeite hebben met lezen, schrijven of rekenen. Kom langs in één van onze Servicepunten XL bij jou in de buurt en meld je aan. Wil je liever eerst bellen met één van onze collega’s? Bekijk dan het overzicht van de contactgegevens van het Servicepunt XL bij jou in de buurt.

Helpdesk Geldzaken

Helpen Geldzaken is er voor jou! Wil je graag meer overhouden en sparen? Wil je antwoord op de vraag hoe kan ik sparen met weinig geld? Of wil je weten of je de juiste toeslagen ontvangt? Verandert er iets in je leven waardoor mogelijk je inkomsten en uitgaven veranderen? Je krijgt bijvoorbeeld een kind, gaat scheiden of wordt ontslagen. Je kunt bij Helpdesk Geldzaken terecht voor al je vragen over geld, geld sparen en besparen, snel inzicht in inkomsten en uitgaven. Helpdesk Geldzaken biedt gratis hulp en je kunt binnenlopen of een afspraak maken. Voor meer informatie, neem contact op met een Servicepunt XL in jouw buurt.

 

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar.