lees voor

Ik zoek hulp administratie en geldzaken

Heb je problemen met geld, of dreigt er misschien in de nabije toekomst een probleem? Heb je schulden opgebouwd en kom je daar zelf niet meer uit? Misschien herken je je in een aantal van deze uitspraken:

“Ik begin er niet meer aan, die brieven. Ik zie morgen wel weer”.

“Als ik deze maand de zorgverzekering niet betaal, dan kan ik wel de huur betalen”.

“Sinds ik een ziektewetuitkering heb weet ik niet meer hoe ik rond moet komen”.

“Kan ik naar de Voedselbank”?

“Mijn WW-uitkering loopt af. En wat dan”?

“Mijn kind wordt 18 jaar, wat verandert er financieel voor ons gezin”?

“Ik leen vaak wat geld van mijn dochter of van een vriendin, dan red ik het net”. 

Gratis en vertrouwelijk hulp bij uw schulden

Heb je schulden en zoek je hulp? Kom naar een Servicepunt XL bij jou in de buurt.  Je kunt er met iedere vraag over financiën terecht. Zonder afspraak. Geen probleem is te groot, geen vraag is te klein. We willen juist dat je bij ons komt bij een beginnend probleem. Want dan kan erger worden voorkomen.

Onze medewerkers zullen samen met jou zoeken naar een oplossing die past bij de situatie. We geven informatie over welke mogelijkheden je hebt of we kunnen samen contact opnemen met een schuldeiser. Op deze manier maken we je financiën weer overzichtelijk. We kunnen je leren om rond te komen met een beperkt budget en helpen met voorzieningen aanvragen. Ook kunnen wij je helpen bij de aanmeldingsprocedure voor hulp bij de afdeling Schuldhulpverlening van de Gemeente Den Haag. Dit is een mogelijkheid als er een oplossing moet worden gevonden voor een hoog schuldbedrag. Wil je naar het Servicepunt XL toekomen maar kan dat niet? De cliëntondersteuner kan ook naar jou toe komen. Onze hulp is gratis en vertrouwelijk.

 

 

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar.