lees voor

Ik wil zorg en heb hulp nodig

Heb je hulp of advies nodig? Ben je woonachtig in Den Haag en heb je wegens je gezondheid of sociale omstandigheden direct ondersteuning nodig? Je bent welkom op onze Servicepunten XL. Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Kies de manier die jij het prettigst vindt. Het kan via de telefoon of via de chat maar je kunt ook bij ons langskomen. Vind hier jouw dichtstbijzijnde Servicepunt XL.

Op het Servicepunt werken cliëntondersteuners en maatschappelijk werkers. Zij helpen je graag verder. Je kunt bij ons zonder afspraak terecht. Onze hulp is gratis en vertrouwelijk. Wil je naar het Servicepunt XL toekomen maar kan dat niet? De cliëntondersteuner kan ook naar jou toe komen. Spreek dit telefonisch met elkaar af.

Heb je een lichamelijke beperking waarvoor direct zorg nodig is en wil je meer informatie? Dan kun je bekijken of je met de cliëntondersteuner een Wmo aanvraag kunt doen. Voor meer hulp en ondersteuning kun je ook kijken op de website van MEE Zuid-Holland Noord.

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

‘Toen alles voor de wind ging, kwam ik niet in aanraking met het Servicepunt of de Voedselbank.’

Annemiek (33): ,,Let niet op de tuin, die ziet er nu niet zo netjes uit. Ik houd de tuin hier vrijwillig bij. Door het slechte weer ben ik al een...

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar. We werken anders omwille van het coronavirus. Lees meer over onze nieuwe werkwijze.