lees voor

Ik wil meedoen aan sportactiviteiten

Sporten is gezond, lekker en inspirerend. Het brengt je in verbinding met anderen. Sporten heeft een bijzondere uitwerking op ons. Het versterkt zowel het lichaam als de geest. Als je sport is het ook een stuk gemakkelijker om contact te maken met anderen. Naast de sportiviteit heeft het dus ook nog een sociaal karakter.

Wij bieden sportactiviteiten aan voor jong en oud op verschillende niveaus. Wil je weten wat er allemaal te doen is? Of wil je meteen meedoen aan onze sport activiteiten? Bekijk ons aanbod. Wil je het aanbod in heel Den Haag bekijken? Kijk voor meer informatie hieronder op de pagina bij Hulpbronnen.

Heb je een lichamelijke beperking en ben je op zoek naar een passend sport- of beweegaanbod? Neem dan contact op met onze beweegcoach Soraya Samuels van MEE Zuid-Holland Noord via beweegloketdenhaag@unieksporten.nl of telefonisch via 06-11 03 20 34. Eerst zelf een kijkje nemen online? Kijk voor meer informatie hieronder op de pagina bij Hulpbronnen.

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar. We werken anders omwille van het coronavirus. Lees meer over onze nieuwe werkwijze.