lees voor

Ik wil meedoen aan sportactiviteiten

Meedoen aan sportactiveiten? Het Servicepunt XL biedt sportactiviteiten aan voor jong en oud op verschillende niveaus. Denk aan fitness, wandelen, aerobics, yoga en meer! Sommige activiteiten zijn gratis, voor andere geldt een kleine vergoeding per maand. Wil je weten wat er allemaal te doen is op en rondom onze wijkcentra? Of wil jij je meteen inschrijven voor onze sportactiviteiten? Bekijk dan ons aanbod.

Heb je vragen over onze sportactiviteiten? Stel ze dan via onze chatfunctie!

Sportactiviteiten in Den Haag

Wil je het aanbod sportactiviteiten in heel Den Haag bekijken? Kijk dan eens op de website van de Sociale Kaart Den Haag (zie ook Hulpbronnen onderaan de pagina). Op de website van de Sociale Kaart vind je meer informatie over de verschillende activiteiten.

Fysieke effecten van bewegen

De effecten van sporten en bewegen zijn goed merkbaar. Het is gezond, lekker en inspirerend. Het brengt je in verbinding met anderen. Sportactiviteiten hebben een bijzondere uitwerking op ons. Het versterkt zowel het lichaam als de geest. Als je sport is het ook een stuk gemakkelijker om contact te maken met anderen. Naast de sportiviteit heeft het dus ook nog een sociaal karakter.

Sporten met fysieke beperking

Heb jij een lichamelijke beperking en ben je op zoek naar een passend sport- of beweegaanbod? Neem dan contact op met onze beweegcoach Soraya Samuels. Zij helpt jou zoeken naar het aanbod sporten voor mensen met een lichamelijk beperking. Soraya werkt voor MEE Zuid-Holland Noord en is bereikbaar per e-mail via beweegloketdenhaag@unieksporten.nl of telefonisch via 06-11 03 20 34.

Eerst zelf op zoek naar het sportaanbod voor mensen met een fysieke beperking? Kijk voor meer informatie op de website van Uniek Sporten (zie ook Hulpbronnen onderaan de pagina).

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar.