lees voor

Ik wil helpen bij activiteiten in het wijkcentrum

Wil je iets doen voor anderen? Je kennis en talenten gebruiken voor andere bewoners en deelnemers aan onze activiteiten? Je bent zeer welkom. En er zijn veel mogelijkheden. Misschien vind je het fijn om te assisteren bij het koken, of om te helpen bij de diverse lessen en inloop-activiteiten. Of zou je zelf een activiteit willen doen voor onze bezoekers? Veel van onze activiteitenbegeleiders zijn vrijwilligers die vanuit hun talent een activiteit aanbieden in het wijkcentrum. Het is een bijzondere ervaring om anderen kennis te laten maken met iets waar je zelf goed in bent. En doordat je meedoet, laat je ook anderen meedoen! Dat maakt het zo bijzonder. Wil je iets aan anderen leren? Bespreek dit met onze collega’s in het Servicepunt.

Kom je wensen bespreken bij een Servicepunt XL bij jou in de buurt. Kijk hier naar ons huidige aanbod.

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar. We werken anders omwille van het coronavirus. Lees meer over onze nieuwe werkwijze.