lees voor

Ik voel mij alleen

Heb je weinig tot geen contact met anderen? Of heb je wel sociale contacten maar zijn deze niet heel betekenisvol? Zou je dit graag veranderen?

Dat kan op verschillende manieren. Vaak gaan veranderingen niet ineens, maar met kleine stapjes. Een eerste stap zou kunnen zijn een bezoek te brengen aan het Servicepunt XL bij jou in de buurt en naar een cliƫntondersteuner te vragen. Deze kan met jou de verschillende manieren om contacten op te doen met je op een rij zetten. Zelfs ook de contacten die verloren zijn geraakt, maar die je graag zou herstellen. Misschien vind je het gevoel van alleen zijn een lastig onderwerp om te bespreken of vind je de stap naar het wijkcentrum te groot om ineens te maken. Je kunt dan ook chatten of telefonisch spreken met een cliƫntondersteuner. Deze kan ook naar jou toekomen. Belangrijk is dat je in de gelegenheid bent om je in vertrouwen te kunnen uitspreken over je gevoelens.

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-13.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar. We werken anders omwille van het coronavirus. Voor meer informatie over onze nieuwe werkwijze klik hier