lees voor

Ik heb vragen over opvoeding

Kinderen opvoeden is heel leuk, maar soms ook moeilijk. Het vraagt veel nieuwe vaardigheden en het plaatst je in een verantwoordelijke rol. Dit kan vragen, twijfels en zorgen oproepen. Soms worden zorgen versterkt, bijvoorbeeld door vermoeidheid. Het helpt als je er met een deskundige over kunt praten. Samen de dingen op een rijtje zetten en een antwoord of een oplossing vinden. Vaak geeft het overzicht en de kijk van de ander je al verlichting of tips om eens iets anders te proberen. Voor hulp bij je vraag of probleem kun je terecht bij het Opvoedsteunpunt van het Centrum Jeugd en Gezin (CJG). Je kunt er terecht voor informatie, advies en ondersteuning. Waar nodig krijg je hulp bij doorverwijzing. De informatie en adviezen zijn gratis en er wordt geen dossier gemaakt. De informatie die je bespreekt wordt dus nergens vastgelegd. Kijk voor meer informatie over opvoeden en het CJG bij Hulpbronnen hieronder op de pagina.

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag 13:00-15:00 en 19:00-21:00
Dinsdag 13:00-15:00 en 19:00-21:00
Woensdag 13:00-15:00
Donderdag 13:00-15:00 en 19:00-21:00

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U bij ons terecht via de chat van maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar. We werken anders omwille van het coronavirus. Voor meer informatie over onze nieuwe werkwijze klik hier