lees voor

Ik heb vragen over liefde en sociale contacten

Sociale contacten bepalen en verrijken ons leven. Ze maken ons leven waardevol op unieke manieren. Het beginnen, onderhouden of beƫindigen van een relatie gaat niet zonder inspanning, aandacht, twijfels of hevige emoties. Heb je vragen over liefde of sociale contacten of heb je hier hulp bij nodig? Het Servicepunt XL staat voor jou klaar! Gebruik bijvoorbeeld onze (anonieme) chatfunctie om contact op te nemen.

Waarom zijn sociale contacten belangrijk

Sociale contacten spelen een belangrijke rol in onze emotionele en fysieke gezondheid. Het aangaan van vriendschappen bepaald bijvoorbeeld een groot deel van ons geluk. Dit is zelfs wetenschappelijk bewezen! Denk bij sociale relaties ook aan familie, kennissen of buren.

Loop je ertegenaan dat je weinig tot geen betekenisvolle contacten hebt? Ervaar je daardoor gevoelens van eenzaamheid? Neem dan een kijkje op onze pagina over eenzaamheid. Hier vertellen we hoe je eenzaamheid samen met het Servicepunt XL aan kunt pakken. Bijvoorbeeld door het herstellen van verloren sociale contacten.

Wil je beter in staat zijn om sociale contacten aan te gaan? Heb je vragen over je relatie of heb je relatieproblemen? Ervaar je rouw na het verliezen van je partner? Als je erover kunt praten kan dat al een groot verschil maken.

Stel ons jouw vragen over sociale relaties

Vind hulp via onze chat, email of telefoon of bij een Servicepunt XL bij jou in de buurt. De hulp is gratis en vertrouwelijk. Je kunt zonder afspraak terecht. Wil je naar het Servicepunt XL toekomen maar kan dat niet? Dan kan de cliƫntondersteuner ook naar jou toe komen. Belangrijk is dat je er niet mee blijft zitten!

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar.