lees voor

Ik heb een kinderwens of vragen over zwangerschap

Heb je een kinderwens, maar lukt het niet om die te vervullen? Of heb je andere vragen rondom zwangerschap? Bijvoorbeeld over abortus, vruchtbaarheidsproblemen of een erfelijke ziekte? Ga in gesprek met een specialist. Lees hieronder hoe jij gratis en vertrouwelijke hulp kunt krijgen in Den Haag.

Je kunt ook online vragen stellen over zwangerschap via onze anonieme chatfunctie.

Ik heb een kinderwens

Wil je vader of moeder worden? Wil je zwanger worden maar lukt dat niet? Het vervullen van een kinderwens is niet vanzelfsprekend. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Er kan sprake zijn van vruchtbaarheidsproblemen, je bent alleenstaand of je hebt te maken met een (erfelijke) ziekte. Ook kan er sprake zijn van een reden waarom de kinderwens moet worden uitgesteld of niet vervuld kan worden in de situatie waarin jij je bevindt. Als je in zo’n situatie zit kun je tegen vragen aanlopen als:

  • Welke keuze is voor mij de beste?
  • Welke (medische) mogelijkheden zijn er?
  • Waar liggen mijn grenzen?
  • Hoe ga ik om met reacties van mijn omgeving?
  • Hoe beïnvloedt het mijn relatie?

Wil je gratis en vertrouwelijk praten over jouw kinderwens en bijbehorende vragen? Bel voor gespecialiseerde hulp en advies met FIOM Den Haag via 070 – 205 20 05.

Ik zoek hulp bij vragen over zwangerschap

Heb je andere vragen over zwangerschap? Bij FIOM Den Haag kun je terecht voor begeleiding en gespecialiseerde hulp. De hulp kan gaan over zwangerschap, abortus, vruchtbaarheidsproblemen en ongewenste kinderloosheid. De maatschappelijk werkers van FIOM Den Haag geven begeleiding, advies en ondersteuning. Dit is gratis en vertrouwelijk en er is geen verwijzing nodig. FIOM Den Haag werkt in Den Haag, de regio Haaglanden en het Westland.

Bel voor gespecialiseerde hulp met FIOM Den Haag via 070 – 205 20 05. Of kijk voor meer informatie bij Hulpbronnen hieronder op de pagina.

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar.