lees voor

Ik ben op zoek naar een baan

Op zoek naar een baan omdat je graag aan de slag wilt? Heb je moeite om aan de juiste baan of in het juiste ritme te komen? Solliciteer je vaak, maar leidt dat niet tot een gesprek of een baan? Een goede werkgever, op niveau kunnen werken, werk vinden op latere leeftijd, gewaardeerd worden en de juiste vaardigheden bezitten. Het is niet gemakkelijk!

Als je voor je gevoel veel hebt gedaan om aan werk te komen en het lukt niet, dan kost dat veel energie. Ook de onzekerheid kan toeslaan over wat je kan of over wat iemand van je denkt. Intussen wil je graag uit je uitkeringssituatie. Kortom: zoek jij hulp bij het zoeken naar werk? Klop aan bij het Servicepunt XL of stel jouw werkgerelateerde vragen via onze (anonieme) chatfunctie.

Op zoek naar een baan: stel ons je vragen

Heb je vragen over de zoektocht naar een baan? Of wil je juist begeleiding bij het zoeken van een baan? Bij het Servicepunt XL bij jou in de buurt kun je zonder afspraak binnenlopen om je vragen te stellen en je wensen met ons te delen. Samen kunnen we bekijken wat voor jou de snelste of meest reƫle weg is naar werk en kunnen wij u ondersteunen bij de acties die je daarvoor moet doen.

Er is veel mogelijk als je op zoek bent naar een baan. Van vacatures bekijken tot aan sollicitatietraining en van scholing tot stage op een leerwerkplek. Via onze Servicepunten kun je informatie krijgen over jezelf presenteren in een gesprek of het maken van een modern cv.

Start met vrijwilligerswerk

Wil je graag werken maar kom je uit een situatie waardoor je daar nog niet helemaal klaar voor bent? Bekijk samen met de cliƫntondersteuner de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen. Misschien wel in het wijkcentrum bij het Servicepunt! Lees hier meer over de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.

Afstand tot de arbeidsmarkt

Wil of kan je aan de slag maar ben je er nog niet helemaal klaar voor? Voor mensen die een afstand hebben gekregen tot het werkende leven, biedt een STiP baan misschien uitkomst. Meer informatie over de STiP-baan vind je hier.

 

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar.