lees voor

Ik ben in de rouw

Iemand missen die overleden is, is heel normaal. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je op een andere manier een groot verlies hebt geleden. Al met al is rouw een heftig proces, dat vaak veel tijd en energie in beslag neemt en van grote invloed is op je leven.

Praat anoniem over rouw via onze chat.

Praten over rouw

Verdriet om overleden moeder, omgaan met het overlijden vader, het hoort allemaal bij het proces van rouw. Er kunnen momenten zijn in je leven dat het lijkt alsof de rouw voor altijd zal duren of dat het gevoel van verlies zo groot wordt dat je paniek voelt. Belangrijk is dat je kan praten over rouw.

Gedachten hardop uitspreken kan verlichting geven en kan van groot belang zijn in het omgaan met overlijden. Daarnaast is het leren omgaan met verdriet na overlijden belangrijk voor het rouwproces. Bij het Servicepunt XL werken maatschappelijk werkers die je kunnen helpen of adviseren bij het verwerken van rouw.

Omgaan met overlijden

Wil je in contact komen met onze maatschappelijk werkers? Dat kan via chat, email of telefoon of bij het Servicepunt XL bij jou in de buurt. De hulp is gratis en vertrouwelijk. Je kunt zonder afspraak terecht. Wil je naar het Servicepunt XL toekomen maar kan dat niet? Onze medewerker kan ook naar jou toe komen. Spreek dit van tevoren telefonisch af.

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar.