lees voor

Ik ben boos of somber

Weet je je zich geen raad met je gevoelens? Ben je boos, verdrietig, somber of lusteloos en kom je daar zelf niet gemakkelijk uit?

Wanneer je je langere tijd somber voelt, of als je steeds maar boos blijft, dan is het moeilijk voor te stellen dat het vanzelf weer over gaat. Om uit je ongewenste gevoelens te komen kun je hulp vragen bij een cliëntondersteuner. Via onze chat, telefonisch of het Servicepunt XL bij jou in de buurt kun je uitspreken wat je voelt, of wat je dwars zit. Vaak lucht het in vertrouwen uitspreken van je gedachten al heel erg op. Onze hulp is gratis en vertrouwelijk. Je kunt bij ons zonder afspraak terecht. Wil je naar het Servicepunt XL toekomen maar kan dat niet? De cliëntondersteuner kan ook naar jou toe komen. Het belangrijkste is dat je er niet mee blijft zitten!

 

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

‘Toen alles voor de wind ging, kwam ik niet in aanraking met het Servicepunt of de Voedselbank.’

Annemiek (33): ,,Let niet op de tuin, die ziet er nu niet zo netjes uit. Ik houd de tuin hier vrijwillig bij. Door het slechte weer ben ik al een...

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar. We werken anders omwille van het coronavirus. Lees meer over onze nieuwe werkwijze.