Ik zoek klussenhulp

Hulp aan huis

Soms kunt u niet zonder iemand die u helpt bij klussen in en om uw huis. Misschien omdat alles zelf doen niet meer gaat of omdat u (tijdelijk) slecht ter been bent. Er zijn allerlei vormen van hulp in huis. Zoals tuinhulp, klussenhulp, computerhulp, dierenoppas en uitlaatservices. Soms zijn de diensten gratis, voor andere betaalt u een uurtarief.

Burenhulp

Kunt u hulp gebruiken of zoekt u gezelschap? Of staat u graag klaar voor anderen? Via de website Den Haag Doet Burenhulp komen mensen die (klus)hulp nodig hebben op een makkelijke manier in contact met mensen uit de buurt die wel eens iets voor een ander willen doen.

Wilt u hulp vragen of hulp bieden? Plaats uw vraag of aanbod op de website of ga naar het Servicepunt XL bij u in de buurt. Een vraag plaatsen of hulp bieden is vrijblijvend.

Wilt u meer weten over hoe de Burenhulp werkt? Of wilt u hulp aan huis? Regel het via het Servicepunt XL bij u in de buurt.

Dat kan via de telefoon of email. U kunt ook bij ons langskomen. Wilt u met een ouderenconsulent praten maar kunt u niet zelf naar het wijkcentrum komen?  De ouderenconsulent kan ook naar u toe komen. Deze hulp is gratis en vertrouwelijk.

Vind vanaf december 2019 alle hulp en een compleet dienstenaanbod voor senioren op de nieuwe website: klik hier.

Ik wil met iemand praten

Bel

Wilt u graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag 13:00-15:00 en 19:00-21:00
Dinsdag 13:00-15:00 en 19:00-21:00
Woensdag 13:00-15:00
Donderdag 13:00-15:00 en 19:00-21:00

Mail

Wilt u een vraag stellen of vindt u het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kunt u zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Vrijwilliger Tilly Riem trekt eenzame ouderen graag van de bank en uit het huis

Tilly: ,,Hoor je die sirene? Dat is een van onze buurmannen. Zo laat hij iedere dag aan zijn vrouw weten dat hij bijna thuis is.” Hoe ben je hier terecht...