lees voor

Ik zoek klussenhulp

Hulp nodig bij klussen? Soms kunt u niet zonder iemand die u helpt bij klussen in en om uw huis. Misschien omdat alles zelf doen niet meer gaat of omdat u (tijdelijk) slecht ter been bent.

Er zijn allerlei vormen van hulp in huis. Zoals tuinhulp, klussenhulp, computerhulp, dierenoppas en uitlaatservices. Soms zijn de diensten gratis, voor andere betaalt u een uurtarief.

Burenhulp

Heeft u hulp nodig bij (incidentele) kleine klusjes in of rondom het huis? Bijvoorbeeld bij het ophangen van een schilderijtje, de hond uitlaten of samen koken, dan kunt u hulp vragen via Burenhulp. Bij Burenhulp worden buren aan elkaar gekoppeld om elkaar te helpen. Als u hulp zoekt of wanneer u als vrijwilliger hulp wilt aanbieden, kunt u contact opnemen met medewerkers van Wijkz. Onze medewerkers bespreken uw vraag of aanbod en zorgen dat de juiste buren met elkaar in contact komen. Meer info en aanmelden voor Burenhulp kan via deze link of bezoek een locatie van Servicepunt XL bij u in de buurt.

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wilt u graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wilt u een vraag stellen of vindt u het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kunt u zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Vrijwilliger Tilly Riem trekt eenzame ouderen graag van de bank en uit het huis

Tilly: ,,Hoor je die sirene? Dat is een van onze buurmannen. Zo laat hij iedere dag aan zijn vrouw weten dat hij bijna thuis is.” Hoe ben je hier terecht...

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar.