lees voor

Ik zoek boodschappenhulp

Woont u zelfstandig maar lukt het niet meer om zonder hulp boodschappen te doen? Dan kunt u gebruik maken van een boodschappendienst of boodschappenhulp. Met de boodschappendienst kunt u een bestelling plaatsen voor boodschappen uit de supermarkt of andere winkels. Uw boodschappen worden dan thuisbezorgd. Sommige organisaties bieden ook ondersteuning. Iemand gaat dan met u mee naar de winkel en helpt u bij het doen van de boodschappen.

Is boodschappenhulp iets voor u? Regel het via het Servicepunt XL bij u in de buurt.

Dat kan via de telefoon of e-mail. U kunt ook bij ons langskomen. Wilt u met een ouderenconsulent praten maar kunt u niet zelf naar het wijkcentrum komen?  De ouderenconsulent kan ook naar u toe komen.

Deze hulp is gratis en vertrouwelijk.

Vind alle hulp en een compleet dienstenaanbod voor senioren op de website Haagse Senioren

 

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wilt u graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wilt u een vraag stellen of vindt u het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kunt u zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar. We werken anders omwille van het coronavirus. Lees meer over onze nieuwe werkwijze.