lees voor

Ik wil een zorgabonnement

Met een zorgabonnement bent u verzekerd van ondersteuning en verzorging zonder te wachten. Dit kan bijvoorbeeld ter overbrugging als uw mantelzorger op vakantie is, maar ook als u thuiskomt uit het ziekenhuis en direct ondersteuning nodig heeft.

Zelfstandig wonen met zorg in Den Haag

Een coördinator overlegt met u welke oplossingen nodig of wenselijk zijn. Het doel is zelfstandig wonen met zorg. Door een zorgabonnement heeft u altijd toegang tot goede zorg. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden zorgt de coördinator voor een passend aanbod op het met u afgesproken moment. Het abonnement geeft ook korting op zorg, diensten en activiteiten.

Het pakket verschilt per aanbieder. Bij een zorgabonnement gaat het niet om voorzieningen waarop u al recht heeft op grond van de WLZ.

Sociale kaart Den Haag

Via de website van de sociale kaart van de gemeente Den Haag vindt u alle aanbieders van een zorgabonnement. Mogelijke aanbieders zijn Stichting Eykenburg, Florence en Saffier. Het aanbod kan echter veranderen.

Vind alle hulp en een compleet dienstenaanbod voor senioren op de website Haagse Senioren

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wilt u graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wilt u een vraag stellen of vindt u het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kunt u zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

“Er was zoveel onduidelijk, dat was bij het Servicepunt wel anders”

,,Ik heb weleens huilend op straat gestaan. Eenmaal terug in Nederland was alles anders. En dan te bedenken dat ik in mijn jonge jaren zelf in de hulpverlening heb gezeten....

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar.