lees voor

Ik heb interesse in maaltijden

Eet u liever thuis dan buiten de deur, maar lukt het niet (meer) om elke dag zelf eten te bereiden? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om maaltijden voor ouderen te laten bezorgen of af te halen. Dat kan iedere dag of af en toe. U kunt kiezen voor verse maaltijden of vries verse maaltijden.

Maaltijden voor ouderen in Den Haag

De aanbieders bieden maaltijden aan huis voor ouderen, van de Hollandse pot tot en met internationale gerechten. Ook dieetmaaltijden en vegetarische maaltijden behoren tot het aanbod. Sommige aanbieders leveren ook halalmaaltijden voor ouderen. Zo is er voor iedereen wat wils.

Eten in de buurt

Gezellig samen eten in uw buurt? Dit kan in onze wijkcentra waar buurtbewoners en vrijwilligers het eten voor u bereiden. Tegen een kleine vergoeding kunt u er aanschuiven voor een warme maaltijd. Kom over de mogelijkheden in gesprek met de cliëntondersteuner of ouderenconsulent via het Servicepunt XL bij u in de buurt. Dat kan via de telefoon of email. U kunt ook bij ons langskomen.

Wilt u met de ouderenconsulent praten, maar kunt u niet zelf naar het wijkcentrum komen? De ouderenconsulent kan ook naar u toe komen. Spreek dit telefonisch met elkaar af. Deze hulp is gratis en vertrouwelijk.

Vind alle hulp en een compleet dienstenaanbod voor senioren op de website Haagse Senioren. 

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wilt u graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wilt u een vraag stellen of vindt u het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kunt u zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar.