lees voor

Ik zoek een bijbaan/(vakantie)werk

Op zoek naar een bijbaan in Den Haag? ServicepuntXL helpt je graag met zoeken! Ook kan je bij ons terecht voor alle vragen over je rechten en plichten.

Zoek je hulp bij solliciteren of het maken van een cv? Kijk op deze webpagina van het Jongeren Informatie Punt (JIP)

Heb je moeite met het afmaken van je opleiding? Moeite met je stage of met het halen van een startkwalificatie? Kijk eens naar Talent In Zich op de website van het Jongeren Informatie Punt (JIP).

Bijbaan vanuit huis

Door Corona is thuiswerken opeens een ‘ding’ geworden. Veel bedrijven zien de nieuwe mogelijkheden van werken op afstand, waardoor er opeens veel meer kansen zijn. Je hoeft dus niet het huis uit om een bijbaan vanuit huis te vinden.

Lukt het je niet om zo’n bijbaan te vinden? Kom dan langs bij één van de vestigingen van ServicepuntXL in Den Haag. Samen gaan we op zoek naar jouw perfecte bijbaan vanuit huis.

Ik wil stoppen met school

School is heel belangrijk, omdat je met een diploma later een betere baan kan krijgen. Toch snappen we dat niet iedereen graag naar school gaat. Gelukkig zijn er ook andere mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld opleidingen die werken en leren combineren. Dan hoef je maar één dag naar school en ga je de andere dagen lekker werken.

Twijfel je om te stoppen met school? Kom er dan over praten bij ServicepuntXL. Een jongerenwerker kan je gratis adviseren. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Hoe maak je een CV in Word?

Een CV (Curriculum Vitae) kan je eenvoudig maken in Word, dankzij handige sjablonen. Deze vind je in het startmenu van Word, gelijk als je deze opent. Je vindt er vele templates die je gewoon kan aanpassen. Zoek dan op termen als CV, Curriculum Vitae of op resumé.

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

“Ik kom hier zo’n drie keer per week”

Marliva (26): ,,Toen ik 9 was, verhuisde mijn moeder van Suriname naar Nederland. Zonder mij. 11 jaar later volgde ik haar. Ik kende alleen mijn moeder, de rest van mijn...

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar.