lees voor

Ik voel me onzeker

Ben jij een brugklasser en wil jij steviger in je schoenen staan? De Rots en Water training is een sociale en fysieke weerbaarheidstraining voor brugklassers. Oftewel: het maakt je sterker. Lichamelijk en ook mentaal. Je werkt aan je sociale vaardigheden door fysieke oefeningen te doen. Zo leer je meer over je lichaam, jezelf, je eigen kracht, je grenzen en kwaliteiten. Je leert dit ook bij anderen aan te voelen en herkennen. Wil je weten of dit iets voor jou is om aan mee te doen?

Neem contact op met het Servicepunt XL bij jou in de buurt of ga naar de website van het CJG. Als je het lastig vind om een eerste stap te zetten, dan is er misschien iemand die je kunt meenemen naar het wijkcentrum? Je kunt in elk geval altijd met ons bellen en op bepaalde tijdstippen ook chatten. Het is gratis en zo kun je toch die eerste stap maken!

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar. We werken anders omwille van het coronavirus. Lees meer over onze nieuwe werkwijze.