lees voor

Ik heb een kinderwens

Wil je vader of moeder worden? Wil je zwanger worden maar lukt dat niet? Het vervullen van een kinderwens is niet vanzelfsprekend. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Er kan sprake zijn van vruchtbaarheidsproblemen, je bent alleenstaand, je hebt te maken met een (erfelijke) ziekte. Of er is een reden waarom de kinderwens moet worden uitgesteld of niet vervuld kan worden in de situatie waarin je je bevindt. Als je in zo’n situatie zit kun je tegen allerlei vragen aanlopen:

  • welke keuze is voor mij de beste?
  • welke (medische) mogelijkheden zijn er?
  • waar liggen mijn grenzen?
  • hoe ga ik om met reacties van mijn omgeving?
  • hoe beïnvloedt het mijn relatie?

Wil je hier gratis en vertrouwelijk over praten? Bel voor gespecialiseerde hulp met FIOM Den Haag via 070 – 205 20 05 of kijk voor het maken van een afspraak op de website.

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar. We werken anders omwille van het coronavirus. Lees meer over onze nieuwe werkwijze.