De eerste keer seks, hoe moet het?

Er komt een moment waarop je er klaar voor bent. Maar hoe doe je het?

Ongeacht je geaardheid; er komt als je verliefd bent een moment waarop jij en je partner er klaar voor zijn: seks. De eerste keer is een bijzonder en spannend moment. Je zult dat moment waarschijnlijk nooit meer vergeten. Maak het daarom leuk en fijn. Ga alleen met elkaar naar bed als jullie dat allebei graag willen. Jij bepaalt dat voor jezelf!

Misschien ben je een beetje onzeker, weet je nog niet zo goed waarvan je opgewonden raakt en lukt het niet gelijk. Doe het in ieder geval veilig. Neem de tijd en begin met strelen en zoenen om opgewonden te raken. Help elkaar daarbij en vraag aan elkaar wat je lekker vindt. Seks is vrijwillig; niks moet. Luister daarom altijd naar je gevoel. Wil één van jullie stoppen, stop dan. Lees verder op de website van het Jongeren Informatie Punt (JIP).

Ik wil met iemand praten

Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag: 19.00-20.00
Woensdag en vrijdag: 13.00-14.00

Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Bel met 070 2053003 of start de chat

Telefonisch bereikbaar: maandag t/m vrijdag 9.00-21.00 uur en op zaterdag en zondag 10.00-16.00 uur. Chat: maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur. We werken anders omwille van het coronavirus. Voor meer informatie over onze nieuwe werkwijze klik hier