Hopje Spaarwaterstraat

27 okt 2023

Bij Haagse Hopje kun je buiten spelen. Er wordt sport- en spelmaterialen uitgeleend zoals als springtouwen, ballen, driewielers, fietsjes, skelters, steps, loopauto’s en kiepauto’s. Kinderen kunnen buitenspeelgoed lenen met een Haagse Hop-pas, waar hun naam en foto op staat. Deze pas krijg je als je het inschrijfformulier inlevert.

Het Spaarwaterveld is een speelterrein met een groot grasveld, waar je kunt voetballen, en een verhard speelveld waar je kunt tennissen, basketballen of skaten. Op de kinderspeelplek staan speeltoestellen.

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar.