Buurtkamer Spoorwijk

27 okt 2023

De Buurtkamer is een ontmoetingsplek waar bewoners uit Spoorwijk (Laak) elkaar ontmoeten, deelnemen aan sociale of educatieve activiteiten of een activiteit begeleiden als vrijwilliger. Het programma van de buurtkamer is een verzameling van wensen uit de buurt. Buurtbewoners organiseren en begeleiden de activiteiten in de buurtkamer. Zij worden bij de uitvoering van hun activiteiten in de buurtkamer, door Mooi welzijn ondersteund en gefaciliteerd.

Vanwege de Coronamaatregelen mogen er op dit moment, afhankelijk van de RIVM-maatregelen, een wisselend aantal personen tegelijkertijd in de buurtkamer aanwezig zijn.

Wilt u ook iets betekenen voor uw buurt? Neem dan contact met ons op.

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar.