Buurtkamer Bouwlust

27 okt 2023

De Buurtkamer is een ontmoetingsplek waar bewoners uit de wijk Bouwlust elkaar ontmoeten, deelnemen aan activiteiten of een activiteit begeleiden als vrijwilliger. De ruimte is zeer geschikt voor kleinschalige volwassenen activiteiten zoals knutselen, crea club, naailes etc.

Maar bewoners kunnen er terecht voor een praatje, spelletje, cursus, koffie of een gezellige maaltijd. Het programma van de buurtkamer is een verzameling van wensen uit de buurt. Buurtbewoners organiseren de activiteiten en zij bepalen hoe de ruimte wordt benut. De gastvrouwen en -heren van de buurtkamers (buurtbewoners) zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en worden door MOOI Welzijn ondersteund en gefaciliteerd.

Wilt u ook iets betekenen voor uw buurt? Neem dan contact op met Najib Ouabache. Hij denkt met u mee en ondersteunt u waar mogelijk met het realiseren van uw idee.

Ik wil met iemand praten

lees voor
Bel

Wil je graag bellen met ons? Bel naar 070 - 205 22 22.

lees voor
Chat

Niet bellen of langskomen, toch praten? Open de chat.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-13:00

lees voor
Mail

Wil je een vraag stellen of vind je het fijn om een afspraak te maken op een vaste dag of tijd? Vul het contactformulier in.

lees voor
Bezoek

Om persoonlijk met iemand te spreken op het Servicepunt XL of om een vraag te stellen kun je zonder afspraak bij ons langskomen. Vind hier het Servicepunt XL bij je in de buurt. Je bent welkom.

Heeft u een (hulp)vraag? Start de chat of bel met een van onze Servicepunten XL

U kunt bij ons terecht via de chat van maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-15.00 uur. Onze Servicepunten XL zijn telefonisch bereikbaar.